Fjärde akten klar – HATE

Som på en riktigt bra vinyl med bara de bästa, är det nu dags för band nummer fyra för att släppas för The Capital Deathfest 2021.

Det polska metalbandet HATE grundades 1990 och gav sig ett namn i den nationella underjordiska scenen kort efter. Efter att ha släppt sitt sjätte och sjunde album Morphosis och Erebos, turnerade gruppen med Sepultura, Mayhem, Rotting Christ och många fler i Europa och därefter. Efter att ha signerat med den legendariska etiketten Metal Blade Records släpptes albumet AURIC GATES OF VELES 2019. HATE har aldrig följt några regler angående musiken och deras musik kan inte placeras i någon specifik genre, men smälter väl in i både svart och död med melodiska element.

BANDFAKTA – HATE

| FACEBOOK | SPOTIFY |

Övriga släppta band är:
ALFAHANNE
VOODUS

WORMWOOD

Biljettinfo:

Early Early bird biljetter släpps i limiterad upplaga den 30 juni med tillhörande t-shirt och en chans att vara med på  förminglet The Ritual innan festivalen som The Capital Deathfest arrangerar i samarbete med Gefle Hårdrocksklubb och Motörhead Spirits.

Early bird biljetterna släpps 30 juli och vanliga biljetter den 30 augusti.

Summoning the dark forces.

SKRIBENT: Gabi Mattsson (gabi@rotb.in)
FOTO: Eric Roberts

FAKTA – THE CAPITAL DEATHFEST 2021

PLATS: Gasklockan, Gävle
DATUM: 2021-02-06
EVENTINFOTHE CAPITAL DEATHFEST 2021
ARRANGÖR: Rockin Over The Borders.