Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; spotify_master_widget_basic has a deprecated constructor in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\spotify-master-addons\includes\spotify-master-widget-basic.php on line 9 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; spotify_master_widget_advanced has a deprecated constructor in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\spotify-master-addons\includes\spotify-master-widget-advanced.php on line 9 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; spotify_master_widget_discography has a deprecated constructor in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\spotify-master-addons\includes\spotify-master-widget-discography.php on line 43 Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\WWWRoot\www\wpmulti\wp-content\plugins\youtube-video-player-pro\youtube-embed.php on line 51 Den andra akten är nu släppt – VOODUS – THE CAPITAL FEST

Den andra akten är nu släppt – VOODUS

Klockan tickar sakta ner mot The Capital Deathfest 2021 och det är nu dags för andra bandsläppet att avslöjas.

Voodus (SWE)

Efter att ha agerat förband till inga mindre än norska black metal legenderna Mayhem har svenska Voodus gjort sig ett namn känt både innanför och utanför underground scenen. Historien om Voodus börjar 2004 under bandnamnet Jormundgang och övergår till Voodus 2014. Deras första EP Nightqueen släpptes året efter. Gruppen har sedan dess släppt två nya EP´s och albumet Into The Wild (2018) och kommande albumet Open the Otherness som släpps 22 juni 2020 via Shadow Records.

FAKTA – VOODUS:

T.Fongelius – gitarr och sång
M.Fors- trummor
E.Kjörnsberg – gitarr
Desekrator – bas

| FACEBOOK | SPOTIFY |

Biljettinfo:

Early Early bird biljetter kommer att släppas den 30 juni i limiterad upplaga med tillhörande limiterad t-shirt. Early bird biljetterna släpps den 30 juli och vanliga biljetter släpps den 30 augusti.

 Så markera redan nu den 6/2 2021 i kalendern för att inte missa din chans att vara med om en kväll som smäller så högt att Satan själv kommer stiga upp från underjorden.

SKRIBENT: Gabi Mattsson (gabi.mattsson@rockbladet.se)
NYHET: VOODUS klara för THE CAPITAL DEATHFEST 2021

FAKTA – THE CAPITAL DEATHFEST 2021

PLATS: Gasklockan, Gävle
DATUM: 2021-02-06
EVENTINFOTHE CAPITAL DEATHFEST 2021
ARRANGÖR: Rockin Over The Borders.

Summoning the dark forces.